zaterdag 20 november 2010

Op naar Greenwalks

Dames en heren, ik verlaat dit blog. In Augustus is eigenlijk een voorbereiding geweest op wat zou gaan komen. Ik dacht, gezien mijn leeftijd, dat ik in een fase van mijn leven zou belanden waarop mijn toekomst is uitgekristalliseerd, mijn ambities zijn verwezenlijkt en ik kon beginnen aan een meer beschouwende levenswijze.

Niets is minder waar. Het afgelopen jaar heeft zich een bruisende energie ontwikkeld die latente ambities in mij wakker maakten. De onbevroede wens van een eigen onderneming is werkelijkheid geworden en ik stort mij op het tot leven wekken van een eigenbedacht bedrijfje.

Ik stel u Greenwalks voor. Greenwalks is een onderneming in wording met als taak het organiseren van natuurwandelingen. Met vijf andere natuurliefhebbers ontwikkelen wij wandeltochten, met een thema, geheel verzorgd, voor iedereen die het leuk vindt om in de natuur te wandelen onder leiding van een gids. Dit laatste is een kerngedachte bij Greenwalks. Door interactie met de gids krijgt u informatie over de natuur en de omgeving waardoor u nog meer van deze kunt genieten.

Greenwalks krijgt natuurlijk een eigen site, www.greenwalks.nl, die in de tweede helft van november online gaat. Op die site houd ik net als hier een blog bij, maar dan meer gericht op natuurwandelen.

Ik nodig u uit om mee te verhuizen naar mijn nieuwe site greenwalks.nl. Het zou leuk zijn als u ook daar een blogje meepikt en misschien wordt u wel geprikkeld om om keer mee te wandelen. Dat zou erg leuk zijn. In elk geval vond ik het prettig dat u mijn blogs hebt gelezen en ik zou zeggen tot ziens bij Greenwalks.